25.06.2012 г.

Последна за днес :-)


Тази картичка ще е последна за днес, че като се юрнах да публикувам и май се поолях. Истината е , че всички картички, които показвам от два дни и които ще продължа да показвам и утре са по специална поръчка за един специален човек, който хареса моите картички за своя магазин :-). Както вече загатнах в една от предните публикации картичките трябваше да са с различно излъчване. Да има такива с по-сериозно звучене, да има такива, които да са по-нежни, такива с картинки и такива без картинки. Реших да заложа на простички, но ефектни идеи, които да радват окото и мисля, че нещата се случиха точно както ги планирах. Често пъти решавам да направя някоя картичка, но започвам с идеята да  е нещо наистина 'велико'. Иска ми се да изненадам сама себе си и да направя нещо повече от интересно с много елементи с много умисъл с много работа и изобщо от всичко по много.  Стоя пред материалите понякога с дни и великите ми планове отиват на кино, защото точно в такива моменти нищо не измислям :-). А сега като стоя и гледам нещата, които направих през последната седмица и се убеждавам, че често не е нужно да има много помпозност и много планове и много умуване и, че в простичките неща може да има точно толкова красота и изящество, колкото и във великите' проекти. Това последното май не прозвуча много скромно :-), но пък и като се замисля скромността  май ме напуска от време на време ха-ха, сигурно защото циганката дето ме хвалеше е в отпуска или и тя като мен се е сдухала от горещините.
Лека и спокойна вечер пожелавам на всички ви.До скоро!


Опит за мъжка картичка :-)


Отдавна ми се искаше да направя картичка, която да е подходяща за мъж :-). Мисля, че тази отговаря на изискванията въпреки, че е с цветя.



Рози, перли, пеперуди - сватбено!


Отново розово :-) , но така и така започнах да публикувам по цветове реших, че няма нищо лошо да си продължа в същия дух. Това е картичка, която мисля, че успешно може да изиграе двойна роля :-) - покана за сватба или просто нежна поздравителна картичка.


Fabric flower




Пеперудено ...


Ето още нещичко в зелено-синята гама и обещавам, че следващата публикация ще е нещо по-различно :-)





24.06.2012 г.

Защо ли пак зелено?!


Вдъхновена от зеления цвят аз продължавам да показвам зелени неща :-). Както винаги не съм сигурна какъв коментар да направя за тази картичка и пак както винаги заглавието на публикацията здраво ми закуца, което е доста видно :-). Днес уж не е такава жега, но явно мозъкът ми още е под пара, затова няма да се опитвам да пиша остроумия, а просто ще ви оставя да видите какво съм сътворила.
Пожелавам ви спокоен остатък от вече отминаващия си почивен ден и от утре ви пожелавам успешна нова седмица!




23.06.2012 г.

Green, green flower


Когато преди няколко месеца оцветих лист хартия в това почти 'отровно' зелено :-) и изрязах листенцата за цветето си мислих, че точно този цвят не е за мен и че тотално попрекалих с идеята да правя  нещо в зелено. Забутах заготовката за цветенцето в една кутия и честно казано тогава не предполагах, че скоро с него ще направя картичка :-). Онзи ден намерих из нещата си останала една зелена картонена основа  останала още от преди 3-4 години, когато за пръв път си купих картон. И така ... погледнах картона и веднага се сетих за цветето, сега оставаше само да реша какви други хартии да ползвам и точно как да направя картичката. Заложих  на стандартен скеч, за да не натоварвам повече от необходимото, избрах хартиите, сложих тичинка на цветето и  воала. Не съм мислила, че ще го кажа, но резултата много, ама много ми хареса, та дори реших да пробвам да си направя още няколко листа от същата 'отровно' зелена хартия :-).