7.01.2011 г.

Чантичка за малка госпожица!

Това ще е последната ми публикация за тази седмица! Мисля уикенда да поработя повече и по-малко да публикувам, че накрая ще се окаже, че няма какво да ви споделям ха-ха!

Видях в интернет преди няколко месеца, много интересна мини чантичка, за която жената беше използвала два СD или DVD диска като основа за двете страни на чантичката. Самите дискове бяха облечени с тънка прежда и след това съединени на една кука, за да образуват малка чантичка или по-скоро портмоне. Идеята много ми хареса,но реших да я модефицирам, защото ми беше нужна по-голяма чанта, почти като малко сакче в което дъщеря ми да може да си прибира цвичките и поличката, когато ходи на балет . Поразрових се за различни цветове прежди,които ми бяха останали и започнах. Почти я бях завършила,но се хванах да правя Коледни картички и я оставих. Предвидливата ми дъщеря обаче, която нямаше търпение да си я ползва пожела това да бъде един от подаръците й за Коледа и то е ясно,че нямах особен избор, та ден преди празника я завърших експедитивно, за да я зарадвам:-). Ето това се получи накрая. Има си доста кусури, но аз не съм толкова добра с куките ха-ха, та моля бъдете снизходителни към творбата ми :-)



5 коментара:

  1. Чантичката е чудесна! Браво за идеята!

    ОтговорИзтриване
  2. Чантичката е прекрасна, дори повече!

    ОтговорИзтриване
  3. Доста пъстричка стана, но пък те момиченцата обичат да е джиджанко :-). Липсва й само капаче ,но накрая не ми стигна времето да направя и това,а незнам кога ще ме хване музата да го направя и него:-).

    ОтговорИзтриване
  4. Е не, ти направо ме разби - всичко ли можеш да правиш - и картички и торти и плетива и бижута от мъниста.... Нямам думи просто - талант във всички посоки

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ти Нели! Наистина с много неща се захващам и винаги има още нещо,което да искам да изпробвам. С някой неща се справя по-добре с други не съвсем,но важното е че не се отказвам и се старая доколкото мога да се усъвършенствам.

    ОтговорИзтриване