14.01.2011 г.

От скрина! :-)

Много харесвам цветята направени от текстил :-). Нямам много опит с тях, но смятам да променя този факт, като ги изполвам повече в работите си. Днес ще ви покажа една картичка, която бях започнала преди сигурно 1 година ха-ха. Всичко по нея беше направено , но в средата липсваше цветето. Знаех, че нещо трябвада има там, защото ми стоеше много празно, но така и не реших какво да сложа и така забутах недовършената картичка някъде из кутиите. Малко преди Коледа намерих едно парче органза останало от декорацията на някакъв букет и направих от това парче цветенце уж за проба. Като видях резултата веднага ми хрумна къде да го сложа - естествено на забравената ми недовършена картичка :-). Мисля, че се получи добре или поне на мен ми харесва така:-). Надявам се резултата да хареса и на вас!





6 коментара:

  1. Намерила си точното място на това прекрасно цвете.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е! Точно това цвете е чакала картичката :).
    А в твоите черно- червено- бели композиции съм влюбена още от албума, който беше правила за родителите ти :).

    ОтговорИзтриване
  3. ПРЕРАСНО!!!Поздравления!От известно време не съм правила нищо,твоята картичка ме стимулира!!!Успешна седмица!

    ОтговорИзтриване
  4. Много ви благодаря момичета!!! Винаги ми е много приятно да виждам коментари на работите ми, а вие не ме пропускате, за което наистина ви благодаря от сърце!
    Теди, как се сети за тоя албум бе мила, аз самата го бях забравила и ме подсети, че не съм го публикувала в блога хи-хи.
    bearkis,за мен е повече от комплимент това,което казваш. Изключително съм щастлива, че моя картичка може да бъде стимул за нови подвизи! Много ти благодаря!

    ОтговорИзтриване
  5. Ауууу!
    Е ето това е стил и класа и изобилие и прекраснотия!

    ОтговорИзтриване