11.01.2011 г.

Щрак,щрак!

Края на лятото попаднах на едно приказно местенце,което невероятно много зарадва сетивата ми :-). Тогава бях в стихията си да се уча да снимам и бях твърдо решена, че ще се върна на същото място и ще опитам да направя с дъщеря ми опит за фотосесия. И така след няколко седмици великият ден вече беше плануван, но ме чакаше мъничка непредвидена изненада. Ден преди събитието се оказа, че прогнозата за времето е плачевна и идеята бавно,но сигурно угасваше. Не си направих труда да се подготвя, а грандиозните ми планове влючваха старателно подбиране на тоалет за малката моделка, аксесоари прически и прочие... такива планове имах ще рече човек, че това ще бъде фотосесията на живота ми :-). Но изненадите не свършваха. Въпросния ден времето започна прекрасно и нямаше никакво намерение да се разваля. И ей така на прима виста решаваме със семейството, че все пак ще отидем. Метнах една моя рокля в чантата, естествено фотоапарата иии потеглихме. Всичко щеше да бъде прекрасно,ако в бързината не бях забравила едно от най-важните неща - комаротрепача ха-ха. Това иначе приказно местенце е част от резерват с много водаааа и храсталаци и съответно многооооо ама много комари. Накрая снимах разбира се, но няма да ви казвам каква борба беше с комарите. Горкото ми детенце непрекъснато ръкомахаше и се шляпаше, а аз все се ядосвах, че мърда, защото нищо не можеш да фокусирам като хората ха-ха. Бях сигурна,че и една снимка вероятно няма да излезе читава, но все пак това не беше съвсем така. Ta, макар и от преди няколко месеца искам да ви покажа някой от снимките направени тогава :-).









7 коментара:

  1. Приказни снимки,малката е просто прелестна!
    Адмирации:)

    ОтговорИзтриване
  2. И снимките страхотни, и модела приказен, и мястото чудно, но аз се влюбих в роклята! :-) Това е един от любимите ми цветове! Много, много ми хареса!
    Жалко, че няма тук от къде да си купя такава, ако знаеш колко съм търсила такъв цвят!

    ОтговорИзтриване
  3. прекрасни снимки, дъшеря ти, роклята, венеца....а последната снимка най- ме възхити.

    ОтговорИзтриване
  4. Толкова сте мили! Много ви благодаря момичета!Надявам се един ден да правя в пъти по-добри снимки ... но всяко нещо с времето си :-).
    Ани, ако знаеш само ха-ха. Когато си купих тази рокля това лято, изглеждаше съвсем различно - убито маслено лилаво най-горе, след това следваше бяло и след него най-долу същото убито маслено лилаво. Но, реших да я изпера още преди да я облека и съответно я накиснах, за да видя дали няма да пуска боя, та плана беше ако не пуска да я метна в пералнята да не си играя да я пера на ръка, че много мразя това :-(. Накиснах я и почти нищо не пусна и аз смело я пуснах в пералнята със светлото пране на по-ниска температура - не бяло, но светло. Когато изкарах прането накрая ме чакаше изненада ха-ха - роклята не приличаше на себе си, а цялото ми пране беше розово. Така роклята се сдоби с този уникален цвят. Като падна боята,която явно е трябвала да падне и ето ти съвсем нова рокля ха-ха. Сега ми е смешно, но повярвай ми тогава хич не ми беше до смях с всичкото това розово пране!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Голяма сладурана си имаш.:) Страхотни снимки си направила. Аз много съжалявам , че не ме бива хич за фотограф. Мястото, което си избрала изглежда прекрасно.

    ОтговорИзтриване
  6. Истинска горска фея си заснела! Прекрасни фотографии!
    Моето либе заяви желание да дойде да го снимаш като видя снимка на твоето във ФБ :D. Абсолютно основателно всъщност :).

    ОтговорИзтриване
  7. Ха-ха, Теди направо ме умори с този коментар :-D. Много още хляб имам да ям по отношение на фотографията, ама виж за идеята ще спретнем една фотосесия на мъжката половина - в комплект, поотделно както дойде само шоу да има ха-ха!

    ОтговорИзтриване