6.01.2011 г.

Спечелих конкурса на Двете Елши!

След 5 дневно тръпнене в очакване на резултата от конкурса за Коледни картички на Двете Елши днес мъжлето на пожар звъня у дома за да ми честити пръв новината че съм спечелила . Майтапа беше, че минути преди това аз бях проверявала дали има резултати и те не бяха обявени още и на практика той ми съобщи хубавите новини ха-ха. Та, днес съм наистина много доволна, защото за първо участие в конкурс и да спечеля първото място за мен си е повод за радост. Няколко моя близки приятели, които определено са както самите те казват - фенове на моите творения - ми задават един и същ въпрос: Каква е наградата???? Ами истината е че нямам ни най-малка представа ха-ха, но със сигурност знам, че като разбера ще разберат и те и вие ;-).
Ето това е картичката с която спечелих :

Благодаря на всички, които са гласували за мен, защото първото място нямаше да е мое, ако не бяха гласовете в моя полза на всички, които харесвате това което правя:-)

4 коментара:

  1. Честито, напълно заслужено е :)
    Попрегледах набързо последните ти публикации.
    Няма картичка или торта която да не ми харесаха, всичко което правиш е страшно красиво.
    Продължавай в същия дух!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита награда! Картичката е наистина прекрасна, както и всичко, което правиш. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Корни, честито. Прекрасна картичка и заслужена победа. Виж имаме си още една победителка
    http://cardsaddictedkids.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html

    ОтговорИзтриване
  4. Ирена,Маги, Дес благодаря ви, че споделихте радостта ми! Много сте мили и думите ви много ме надъхвате да продължавам да правя нови и нови неща!
    Дес!!! Каква изненада ми сервира ти! Щеше ми се да си тук и да видиш как реагира дъщеря ми, когато й казах! Тя от два дни се подготвя за следващото предизвикателство много се надъха миличката хи-хи.

    ОтговорИзтриване