26.02.2011 г.

Gold tree :-)

Защо това заглавие ли? Истината е, че вече се чудя как да кръщавам публикациите си ха-ха. Защо е толкова трудно не мога да си обясня, но е факт и понякога, за да избегна дългото стоене пред монитора и многоминутното мислене използвам за заглавие първото нещо, което ми хрумне като гледам повода за поредната публикация:-). Това е едно мънистено дръвче с цветчета от естествени камъчета в оранжево и златни листенца,което завърших тази седмица.

Височина:27 см






5 коментара:

  1. Страхотно е това дръвче, както и всички останали! От какво е направена основата на дървото? Ако може да споделиш как се изработва.

    ОтговорИзтриване
  2. Корни, Корниии!!!! При теб човек може да загуби дъха си и дори ума си! Последните ти неща са изумително красиви...както впрочем всичко, което показваш! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Прелестно дръвче (впрочем, като всички твои, които съм виждала:))!
    Що се отнася до озаглавяването на постовете, напълно те разбирам! Дори след повече от година ( откакто имам блога) това продължава да ми е най-трудната част :).

    ОтговорИзтриване
  4. Много се радвам, че ви харесват и дръвчетата ми (hug). Толкова много им се старая,но все още имам доста да се уча въпреки, че имам завиден напредък в сравнение с първото дръвче,което направих хи-хи. Това си е истинско изкуство и желанието ми е да се усъвършенствам, но като всяко нещо си иска време и много търпение. Благодаря ви!
    Дени, основата е от смес на гипс слепило ц 200,но ако искаш повечко подробности за дръвчето можеш да погледнеш в другия ми блог "Домашна работилничка",който поддържаме с дъщеря ми. Там опитвам да направя урок за децата(понеже блога е ориентиран главно към дечицата), но мисля, че може да намериш информацията,която ти е нужна в страничката 'Как се прави ...'

    ОтговорИзтриване