7.05.2011 г.

Magic box :-)

Тази седмица съвсем не ми остана време за блога, но днес все пак намерих няколко минутки, за да ви покажа с какво се занимавах преди няколко дни. Това е втората кутийка,която правя и повода този път беше подарък изненада от мен за младото бъдещо семейство, на което правих поканите за предстоящата им сватба. Бях решила, че ще измисля нещо, което да сложа тайничко в кашона с поканите, когато им ги пращам и след много кратко умуване реших, че това ще е кутийка. Идеята ми беше да направя нещо специално за тях,което да им остане спомен от сватбата. Всяка една от поканите,които направих разбира се е предназначена за гостите, а младоженците много държаха това да не са просто покани, а да са едно малко бижу,което да остане като спомен за всеки гост. Точно в тази връзка реших, че ще е хубаво и за тях да има подобен спомен въпреки, че със сигурност те ще имат много други приятни спомени от събитието. И така ... спретнах ви едно доста дълго обяснение май та ще взема да спра до тук с приказките. Ето така реших да изглежда кутийката накрая. Отвън по изчистена и стилна, а отвътре нежна и романтична. Основата е черна, а белите участъци са направени от бял перлен картон с много приятен релеф, макар, че от снимките вероятно това не си личи много :-). Ами това е от мен за днес. Приятна и спокойна вечер на всички ви!


12 коментара:

  1. Подаръкът е невероятен! Иска ми се да съм била на мястото на щастливите младоженци, когато са открили малкото бижу в пратката и изненадата им след като са отворили кутийката :-) Ти си ангел!

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошна е! Страшно много ми харесва и ще се пробвам и аз да направя, но предполагам няма да е със същия успех. Поздравления, много ориганален подарък:)

    ОтговорИзтриване
  3. И понеже забравих да те помоля в предишния ми коментар, може ли да направиш урок на magic box. Наистина си заслужава да се пробва.

    ОтговорИзтриване
  4. чудесна изненада и прекрасно изпълнение!Наистина е невероятно красива!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Изключително красива и стилна, едно малко бижу!

    ОтговорИзтриване
  6. Много стилна! Интересното е, че и аз правих magic box за младоженци миналата седмица, но като опаковка на подарък. Голяма находка са.

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива кутийка! Истинско бижу!

    ОтговорИзтриване
  8. Корни, Карнииии! Страхотна, прелестна....Нямам думи направо! Падам си и аз по кутийки и сега не мога да откъсна поглед от нея!

    ОтговорИзтриване
  9. Много ви благодаря момичета (hug).
    Петя, кутийката я видях в сайта на една дама, която прави главно кутийки. Тя си е направила и кратък урок , затова няма да се правя на интересна и да правя и аз урок ами направо в следващата си публикация ще дам линк към нейния урок. Нямам възможност да го търся сега, но обещавам няма да забравя и непременно ще го споделя:-). Лека си спокойна вечер от мен!

    ОтговорИзтриване
  10. Very pretty..I did something like this but just one inch...having fun with paper...Tootsie

    ОтговорИзтриване
  11. Прекрасна е! Поздравления!

    ОтговорИзтриване