6.10.2011 г.

Палтенце :-) - dog fashion

Тази публикация бих искала да започна с едно голямо БЛАГОДАРЯ, към всички,които коментирате в блога ми. Факт е, че аз от много дълго време не успявам да коментирам в блога на никой въпреки,че гледам поне през няколко дни да поглеждам какво сте творили и да се любувам на прекрасните ви изпълнения. Факт е, че дори в собствения си блог не винаги успявам да ви благодаря за коментарите  въпреки, че признавам чета всеки един от тях с голямо нетърпение и удоволствие. Затова искам да ви благодаря в началото на тази публикация и да ви уверя, че наистина оценявам всичко написано от вас въпреки невъзможността си понякога да го изкажа и с думи. :-)))))
През последните две седмици ви показах доста дрешки, но нито една облечена върху кученце , а знам е любопитно както за вас така и за мен как ще стоят. Много ми се иска да направя и такива снимки, но за съжаление на този етап имам голяма липса на 'манекени' :-). пробвах няколко дрешки на две кученца, но понеже когато имах възможност да го направя нямах изработени различни размери от моделите, едната дрешка бе твърде малка за едното кученце, а другата се оказа доста голяма за другото и въпреки, че не стояха зле все пак ми се щеше да направя други снимки за да покажа реално как стоят. Та, при първа възможност ще споделя някое фото, а вие стискайте палци да се намерят манекени, които не само да пробват, но и да си купуват ха-ха. 

Днес ще ви покажа едно палтенце, което беше почти готово още преди седмица, но едва днес окончателно го завърших. Десена е отново черното джинсово кадифе  на малки дискретни цветчета, което се оказа ужасно трудно за снимане в детайл, защото е наистина много наситено черен основния фон. Отдолу палтенцето е с черен плетен ластик, изцяло ватирано, а на вратлето съм направила якичка тройно подплатена с вата, за да стои  издута като балон. На снимката не си личи много, но се надявам да си го представите ха-ха. Сложих акцент цвете от джинсово кадифе в цвят пепел от рози.3 коментара:

  1. Уникално е. Направо завидях на кучето, което ще се издокара с него :)

    ОтговорИзтриване
  2. Неуморна си! Браво! Страхотно е палтенцето, а цветето му придава много дамски вид и го освежава страхотно!

    ОтговорИзтриване