28.12.2010 г.

Честит празник!

Имам да наваксвам с публикациите, затова ще ви покажа още една картичка. Какво да ви кажа за нея. Комбинацията на синьо и розово в този им вид ми се стори в началото доста смела, но пък когато започнах да нареждам нещата и накрая всичко си дойде на мястото. В тази картичка особенно много се радвам от резултата, който постигнах с хартиените цветя - ама колко нескромно прозвуча ха-ха. Честно казано толкова ми харесаха, че след това направих още няколко картички с тях.





4 коментара:

  1. Здравей ,Корнелия! Добре дошла сред нас!
    За първи път попадам в блога ти, творенията които видях силно ме впечатлиха. Невероятно красиви неща си сътворила. Браво! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Мими! Много ти благодаря за топлите думи!Винаги се радвам,когато някой пише в блога ми, а коментари, като твоя ме оставят без думи ... Много много ти благодаря наистина!

    ОтговорИзтриване
  3. Корнелия, прекрасни картички. Много са стилни и виждам, че твориш като използваш хубави материали. Пожелавам ти вдъхновение и много радост с това изумително изкуство за мен, направата на картичка.Сините цветя са много красиви. Поздрави от мен.

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Rumilina! Много обичам да правя картички наистина и винаги гледам всичко да е както трябва. Не винаги идеята е 'гениална' ,но пък аз правя всичко с голямо желание и старание и няма как да не се радвам на толкова топли коментари. Поздрави и от мен!

    ОтговорИзтриване