22.03.2011 г.

Награда :-)

Само от няколко месеца имам блог,но ето, че вече се оказах съвсем във вихъра на блогърските инициативи, а честно да си призная не съм съвсем сигурна дали знам добре правилата. И все пак, да си кажа, че повода за тази публикация е награда, която получих от други блогърки,които за моя голяма радост са намерили в блога ми късче вдъхновение, за да творят. Искренно благодаря на Цвети ( cvetyland.blogspot.com), Христовица (www.agreatideas.blogspot.com), Ива(www.ivetfantasy.blogspot.com),Дени (www.deniarch.blogspot.com),Теди (www.teddy-s-blog.blogspot.com)Ducky (www.ducky-kate.blogspot.com), goldie (www.goldie-goldieshandmade.blogspot.com) (hug).



Сега ако съм разбрала правилно според регламента на играта ;-) трябва да кажа 7 неща за себе си.
1. Искрено вярвам, че в живота няма случайни неща и че всичко,което имам е благословение от Бог!
2. Обичам много семейството си и се старая всеки ден да давам повече и повече от себе си, за да мога да им показвам любовта си по всякакъв начин.
3. Изключително голям философ съм - почна ли да говоря спирачките моментално отказват.
4. Май не съм казвала,че свиря на китара ;-).
5. Иска ми се да съм по-търпелива.
6. Не искам да преставам да творя разни неща със ръцете си. Това ми носи само хубави неща.
7. Надявам се съвсем скоро семейството ми да се радва на собствен дом.

След като ви отегчих с малко информация за мен дойде време да кажа и кои са блоговете на, които давам награда. Имам много любими блогове, от които се вдъхновявам , но сега избрах тези написани по-долу :-)Някой от тях вече имат награда,но това е положението. Знам, че подобни награди са много субективни ,и в тази връзка искам да кажа нещо, което ми се иска да кажа. Списъка от 15 блога ми се вижда твърде малък, не защото искам да се правя на интересна и да правя мили очички на всички, а защото докато мислех кой блог да наредя в този списък от 15 блога, за себе си разбрах едно нещо. Едва ли има човек, на който всичките му идеи да са гениални или да са такива, на които всеки да кърши ръца и да се чуди как са направени, но със сигурност във всеки един блог има поне по една публикация, която да бъде вдъхновение за някой. Мен ме наградиха няколко човека,но съвсем не се залъгвам, че всичко, което съм правила е било толкова вдъхновяващо. Старала съм се за всяко нещо,което съм правила,но както се казваше хора всякакви и вкусове всякакви, няма начин всичко да бъде еднакво харесано, а и в крайна сметка не е нужно. Важното е човек да прави това,което обича според както му е било дадено. Отново започвам да се обяснявам повече отколкото трябва, а просто исках да кажа, че този списък е само началото, бих го допълнила с още много други блогове, които дори не съм успяла да добавя като мои любими, не защото не ги следя, а защото по едно време не ми се получаваше номера със следенето на блогове и аз като прилежна ученичка просто си ги записвах в една тетрадка ха-ха - простете за лиричното отклонение (blush)

Светла - www.beautifulchaosart.blogspot.com
Tони - www.toni-inspiration.blogspot.com
Теди - chiges - www.chiges.blogspot.com
Нети - www.sleeplessbutdreaming.blogspot.com
Aни - www.artcraft.anniesartbook.com
Гери - www.fairy-inspirations.blogspot.com
Христовица - www.agreatideas.blogspot.com
Tini- tin - www.tini-tin.blogspot.com
Рали - www.passionafterdusk.blogspot.com
Румилина - www.rumilina.blogspot.com
Деляна - www.slanchevlach.blogspot.com
Nana - www.natknat.blogspot.com
Addi- www.addii-addii.blogspot.com
Рачето - www.ra4eto-ra4etogeorgieva.blogspot.com
Аrcadia - www.arcadia-ocean.blogspot.com

8 коментара:

  1. Нели, сърдечно ти благодаря за оказаната чест да наградиш блога ми! От съвсем скоро следя красотите, които твориш, но съм истински запленена от тях и таланта ти! Успех с № 7 и съм сигурна, че ще го направиш едно малко късче от Рая - дерзай!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря за отличието, много ми е ценно защото е дадено именно от теб! Прегръдки

    ОтговорИзтриване
  3. Много ме усмихна тази твоя публикация, Корни, ама не заради наградата(не, че не съм се запътила да ти благодаря за нея), а защото разсъжденията ти са много истински. :)
    Мерси, че си избрала и моят блог сред тези, в които си намерила по нещичко за себе си:) За мен е чест!
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти много, Корни! Прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Ади благодаря ти от сърце. И ти имаш наградка от мен http://rumilina.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  6. Извинявай за грешката с името, Нели

    ОтговорИзтриване
  7. Румилина изобщо не се притеснявай хи-хи. Ако знаеш и аз колко пъти несъзнателно съм я вършила като теб, ама хора сме грешим (hug).

    ОтговорИзтриване
  8. Макар и с голямо закъснение, ти изказвам сърдечните си благодарности и радостта си от това, че намираш причина и отделяш от времето си да посещаваш моето местенце! Благодаря!!

    ОтговорИзтриване