12.04.2011 г.

Сватбени покани! - 2

Втори вариант

Ето това са следващия вид покани. Станаха изключително нежни и съвсем в сватбен дух. Тези ще зарадват вероятно малко по-консервативните гости,които са свикнали с традиционните неща ;-).
Мънистата присъстват и тук и всъщност мисля,че точно те засилват още повече нежното излъчване на цялата идея.14 коментара:

 1. Истински разкош! Сватбен дух и аромат, а цветето, цветеееето е повече от прекрасно!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря ти Le (hug). Бързам обаче да кажа, че цветето не е моя заслуга, тези специално са готови ръчно направени хартиени цветя. КОгато ги видях в интернет толкова много си ги харесаха, че побързах да си поръчам, а ето, че за поканите ми свършиха перфектна работа. Наистина са прекрасни!

  ОтговорИзтриване
 3. Корниии, направо да се влюби човек в твоите сватбени покани! Видях и сините и тези - разкошни са! А тези цветя и аз ужасно ги харесах.. и се изкуших ама още не съм намерила местенце къде да ги цопна. :)

  И докато не съм забравила - много ми харесва как си брандираш снимките! Страхотно изглеждат с този "подпис" :)

  ОтговорИзтриване
 4. Перфектни са и наистина уникални! Гостите ще останат с чудесен спомен от тази сватба. Отново поздравления!

  ОтговорИзтриване
 5. Много са нежни и прекрасни:)))Разгледах и предните и мога да кажа ,че са страхотни:)))Много любов си вложила в работата и си ги изпипала :)))И на мен много ми харесва цветето и как си го аранжирала с другите детайли:)))Поздравления:)))

  ОтговорИзтриване
 6. Невероятно красиви са - впечатли ме страшно много!

  ОтговорИзтриване
 7. Снощи видях и сините,обаче много ми се спеше и не успях да коментирам, но сега искам да кажа, че поканите са УНИКАЛНО КРАСИВИ. Просто съм зашеметена колко нежност, стил и един особен разкош лъха от тях.Корни, би ли обяснила, ако не е тайна, кой вид за кои гости е и има ли значение дали са за приятелите, за роднините, за кумовете и т.н.Нямам търпение да ни покажеш и останалите. :о)

  ОтговорИзтриване
 8. Корни, браво, изключителни са и тези и сините покани! Много нежни и изпипани!!! :)

  ОтговорИзтриване
 9. Mного, ама много ми харесват ВСИЧКИ неща, които правиш, изпълнени са със стил и красота!!!

  ОтговорИзтриване
 10. И на мен много, много ми харесват!Различни, нежни, в прекрасни цветове и старателно изработени. Поздравявам те.

  ОтговорИзтриване
 11. Ех,много ме зарадвахте момичета! Благодаря ви от сърце за коментарите!
  Hristovica да ти призная нямам никаква идея, кои точно покани за кого ще са (blush). От всичките 5 идеи, на които се спряха бъдещото семейство има по доста бройки. Моята задача беше да изработя поне 5-6 вида и както вече писах всички трябваше да са 'специали' в смисъл да не са стандартни, а да са като малко бижу,което да остане за спомен. От там нататък как ще ги разпределят наистина незнам.

  ОтговорИзтриване
 12. Леле, каква красота! Изпизни до най-малкия детайл.

  ОтговорИзтриване
 13. Корни,каквото и да пипнеш изглежда майсторски направено. Както са казвали хората на времето за такива хора като теб "със златни ръце". Наистина професионално направени, много оргинални, нежни и стилни покани. Подписвам се тук с коментар,защото тези ми харесаха най-много, но същото важи и за останалите видове покани. НЕВЕРОЯТНИ!!!!!

  ОтговорИзтриване
 14. To jest absolutnie piękne :)
  pozdrawiam z Polski
  it is completely beautiful, kind regard from Poland :)))

  ОтговорИзтриване