5.06.2011 г.

Birthday card

Ето още една поръчкова картичка. Винаги когато тръгна да правя картичка по поръчка искам от поръчителя да ми даде достатъчно козове за човека, за който ще е предназначена, за да мога да направя нещо, което да съм поне малко сигурна, че ще му хареса.В този случай козовете бяха долу горе такива - младо момиче,което обича да чете фентъзи и по-конкретно книги за вампири и подобни и освен това на картичката трябваше да има задължително цвете. Не исках да я правя мрачна, но пък исках поне малко да запазя духа на фентъзи елемента. Според мен се справих ,но дали наистина е така ще кажете вие ;-).


8 коментара:

 1. Мисля, че си постигнала много точно едно наистина фентъзи излъчване. Мистериозният паяк много ми харесва :-) сигурна съм, че и получателката ще е истински доволна. поздравления

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна е наистина. Фона е великолепен, а паячето толкова много си пасва :))))
  Лек и слънчев ден от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Право в десятката според мен! Не е мрачна, но фентъзи духа се усеща и е прекрасно съчетан с едно чудно красиво и нежно цвете! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна е !Фонът наистина е приятно мистичен и загадъчен! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 5. Много красива!Цветовете и паяка напълно пресъздават настроението на романтично-вампирско-тинейдърско-фентъзи. Ще я харесът със сигурност.

  ОтговорИзтриване
 6. Много е хубава! Аз лично бих използвала изонит под цветето за ефект на паяжина. Чудесно съчетание на цветове и елементи! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотна е!Свежа и същевременно нежно страховита :о))) Много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 8. Красива е, а цветето е направо разкошно!

  ОтговорИзтриване