20.09.2011 г.

Little black dress :-)

Благодаря на всички,които са коментирали първите ми дрешки :-).
Виждам, че на някой от вас като като цяло май не им допада идеята кученцата да се обличат и наистина тази тема е малко сложна и с доста противоречиви мнения, затова и преди да ви покажа следващата дрешка бих искала да направя коментар по  темата - не че някой ме пита ха-ха , но аз ще си кажа  моето мнение . Има породи, които в студените месеци наистина се нуждаят от дрешка, която да ги топли иначе също както нас хората се простудяват и боледуват понякога доста сериозно. За такива породи след като така или иначе ще бъдат обличани, аз мисля, че няма нищо лошо облеклото им да е не просто облекло, а да е нещо наистина красиво и практично. И сега е момента да кажа, че обличането на дрешки само заради самата идея, а не заради нужда на мен не ми допада особено, но в крайна сметка всеки стопанин на домашен любимец си решава кое е най-добро за неговото животинче ;-).
И така, мисля следващото,което да ви покажа  да е една много симпатична мини дънкова рокличка :-)

Рокличката е изработена от черен дънков плат за основа и тънка, червена памучна подплата. Закопчаването при коремчето е с велкро, а горе при вратлето е с метално копче тип 'тик-так'  Размер 'М'






6 коментара:

  1. Боже колко е разкошна! Прекрасни дрешки правиш!
    А иначе по темата за обличането, веднага мога да кажа личен пример. Аз имах две кучета в един период от време. Едното беше сетер, другото е пекинезче. И двете ги извеждахме заедно, на едни и същи места и в един момент малкото почна много да боледува. Даже беше на антибиотици! И тогава нашият лекар препоръча малкото да го обличаме. Всичко това се развива преди 10-12 години. Тогава за кучешки дрехи дори не се беше чувало. Аз се хванах и направих дрешки ръчна изработка на малката. Толкова си ги хареса миличкото, че реагираше на тях като на каишката. Щом посегнех да взема някоя нейна дрешка и тя скачаше и бясно въртеше опашка. Мисля, че и е много приятно да ги носи, защото с тях й е топло. Не виждам защо кученцата да не носят дрешки. А такива хубави дрешки като твоите всяко куче би харесало!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления за дизайна!Ако имах куче щях да съм последовател на KD design!

    ОтговорИзтриване
  3. Не знаех, че има такива породи, които се нуждаят от дрешки, мислех че е каприз на стопаните им.В такъв случай наистина е хубаво животинката да е облечена хем топло, хем красиво. Много сладка рокличка. Мисля, че след кучешката колекция можеш спокойно да направиш и някоя бебешка, както предложи Тони. Аз ще съм ти сред клиентите.;)Детето, де, не самата аз. :D

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, че е разкошна тази!Жалко че пудела в къщи е мъжки. И дънкените дрешки много ми харесаха ,но тази е просто бижу!

    ОтговорИзтриване
  5. Великолепна е! Стилна и много елегантна дрешка!
    А за някои от породите, които трябва да бъдат облечени в студеното време знам и е хубаво те да могат да носят толкова красиви и изпипани в детайли дрешки. Но за другите ми е малко странно, но това си е мое мнение, в крайна сметка всеки има право да разбира и прави нещата по собствен начин.
    Моят мъж е твърдо решен, ако има един ден кученце мопс, да го облече като това от "Мъже в черно". Е, не ме питайте как реагирах!

    ОтговорИзтриване