6.11.2011 г.

Поредното предизвикателство :-) - dog fashion

Здравейте приятели! Знам, че пак доста време нищо не съм публикувала и честно да си кажа това изобщо не ми харесва. Започнах този блог с много голям ентусиазъм и не искам само след малко повече от година да се окаже, че вече съм  го забравила. Опитвам се да публикувам по-често,но нещо не ми се получават нещата колкото и да ми се иска. Напоследък все ми излизат някакви непредвидени ангажименти и първоначалните ми планове отиват на кино. Спирам, че да не превърна публикацията си в едно голямо оплакване :-).
Днес искам да ви покажа една дрешка , над която се трудих преди около 2 седмици. Оказа се, че дрешките ми се харесват, но понеже няма как за толкова кратко време на всеки модел да направя от всички възможни размери се получава така, че в повечето случаи трябва да шия по размери на клиента ха-ха. Това не е проблем, но тази поръчка беше наистина голямо предизвикателство за мен, защото дрешката трябваше да бъде яке със зашити към него панталонки (нещо като гащиризон), но за едно съвсем мъничко пинчърче, което  е  само на няколко месеца. Шиенето на толкова малка дрешка си е наистина доста пипнива работа казвам ви съвсем откровено ха-ха. В крайна сметка се справих и всички останаха много доволни.
Ето това е дрешката:





 

А ето това е малкият Арчи:





6 коментара:

  1. Леле, страхотно творение! Като от някой бутик изглежда тази дрешка!Определено трябва да си патентоваш собствена марка.И аз шия/ по-точно шиех преди време/ и съм много взискателна към качеството на изработката, но нямам никакви забележки към това твое миниатюрно "бижу".Поздравления! Боже..., дори и качулка си има!

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна дреха си направила и страхотно стои на модела!Поздравления за успешното начинание и много доволни клиенти!

    ОтговорИзтриване
  4. Истински разкош! Не ми се и мисли как се шие дрешка за толкова малък клиент! Перфектна е! А как хубаво му стоиииии! Хареса ми!

    ОтговорИзтриване
  5. Хаха, Нелко, ти ме разби! Ще взема да ти потърся пазар на сладурските кучешки дрешки и тук :))). Страшни са! (Невена)

    ОтговорИзтриване
  6. Ха-ха, Вени, ами айде де,ако намериш пазар няма да се разсърдя. Тука в нашето малко 'село' няма толкова клиенти за съжаление, ама ти знаеш как стоят нещата:-). Специални поздрави от нас за вас с Бобката :-)!
    И пак да кажа макар и да звучи банално вече, но наистина много ми е мило като виждам коментари под публикациите си. Благодаря ви от сърце!

    ОтговорИзтриване