3.05.2013 г.

Парцален зайко :-)

Докато се усетя и минаха няколко месеца от новата година, а аз все още не съм направила нито една публикация. Веднага смятам да поправя това, като ви запозная с един сладък, закачлив  зайко правен преди два месеца за рожденния ден на моя съпруг. Бях решила, че искам да му подаря нещо необичайно и нестандартно и тъй, като от много дълго време планувах да направя първата си парцалена кукла, то стана ясно, че точно това ще е моят необичаен подарък към него. Бързам да кажа, че всичко по куклата е ръчна изработка, защото обикновено първия въпрос, който ми задават щом я видят е: "Всичко е супер,  ама обувките от къде са?" Обувките са моята най-голяма гордост въпреки, че си имат кусури. И все пак, зайкото стана любимец на много хора, включително и на мен самата. Ужасно забавно се оказа да правиш кукла, която да си има всичко - обувчици, чорапки, блузка и палтенце и на всичкото отгоре да стои сама изправена и седнала. Вече планирах следващата си кукла :-).


7 коментара:

  1. Този зайко е просто удивителен, а обувките му са истински уникат! Не знам с какви размери е, но дрехите му са ушити толкова прецизно, просто нямам думи, страхотен е! Много е артистичен, макар и малко умислен! Браво, ще чакам и следващите ти кукли!
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  2. Уникален! :))) Всичко пипнато и всеки детайл си е на мястото! :)
    Чакам с нетърпение следващите ;).

    ОтговорИзтриване
  3. Дени,Ганима, благодаря ви момичета! Честно казано и аз не бях сигурна, колко висок е зайкото :-), но преди малко го измерих и се оказа цели 46 см. Правих го с голямо желание за любимия човек и исках всеки детайл да е изпипан. Много се радвам, че ви харесва и на вас!

    ОтговорИзтриване
  4. Жесток е! А обувките - съвсем! Супер изпипан е!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасен! Страшен сладур!

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления за така успешният първи зайко!Чудесен като изпълнение и като идея за подарък на скъп човек!

    ОтговорИзтриване
  7. Като истински е този зайко :) страхотен е, мога да не спирам да го гледам :)

    ОтговорИзтриване