15.09.2010 г.

Нещо като начало ...

От дълго време планувам да направя този блог, но винаги излизаше причина намеренията ми да не видят бял свят. В един момент нямах време, в друг момент ме спираше факта, че не съм добър писател. Винаги съм си мислила, че поддържащите блогове са хора прекрасно боравещи и с думи и с граматика, хора с богата езикова култура. А аз не съм нито толкова добър писател нито толкова перфектен граматик ...С две думи когато човек иска винаги намира причина да не финализира намеренията си. Нещото, което много мразя в мен е, че редовно оставям работа и за утре, а лошото е, че често това утре винаги остава утре. Ползата от това е нулева и за мен и за хората около мен, затова напоследък се захванах да променя това обстоятелство. Плод на усилията ми в тази насока е факта, че сега пиша тия редове. Вече няма 'утре' и няма основателна причина, за да не направя заплануваното.
Каква е идеята ли? Аз съм изключително креативен човек – доказан факт ... влече ме всичко свързано с изкуство и не само ме влече ами имам ‘потребност’ да пробвам да направя всичко което ми хареса – scrapbook, картички, декорация на торти, фотография, рисуване, плетиво, дръвчета от мъниста …. Може би някой ще каже, че съм един вид хоби манияк, но аз ще кажа че съм просто човек, който непрекъснато иска да твори нови и нови неща. Целта на този блог е да ви запозная с всички проекти, които правя и да помогна до колкото мога на онези, които имат желание да пробват сами да изработят нещо. Няма да се превръщам в учител, защото едва ли мога да бъда такъв ... нямам претенции да знам или мога всичко, но ще споделям това, което съм научила и което ми е помогнало в различните арт предизвикателства. Встъпителните обяснения бяха до тук, няма да ви отегчавам с многословие.

1 коментар:

  1. Изгледах всичко на един дъх от последната публикация назад до тук!
    Впечатлена съм, разностранните ти таланти са доказателството, заради което да се замислим и да опитаме да се проявяваме навсякъде, непрекъснато и с Любов.
    Започвам с удоволствие да те следя. Харесвам хора, които влгата своите смисли в Красота и творят с ръце и сърце.
    Респект!

    ОтговорИзтриване