25.09.2010 г.

Рисунки върху текстил

Чудех се дали да продължа с картичките или да разнообразя малко с нещо различно. В крайна сметка се вижда, какво е било решението ми :-), но обешавам, че ще продължа с картичките отново малко по-нататък.
Като ученичка ужасно много обичах да рисувам. Нямаше кой да ме учи, но аз сама прерисувайки неща, които ми харесват понаучих това онова. Толкова се бях запалила, че мечтата ми беше в крайна сметка да кандидатствам за учител по рисуване. Добре, че се озаптих навреме и разбрах, че за да правя това, което харесвам съвсем не значи, че трябва да ставам учител.
Преди известно време реших, че мога да използвам дарбата си и да опитам да рисувам върху текстил. Понеже съм освен всичко друго и що годе добър шивач ;-) (майка ми ме бие по точки в тази област) купих няколко метра плат, скроихме с майка ми дозина роклички и блузки, с общи усилия ги ушихме и аз се развихрих с текстилните бои. С една част от готовата продукция зарадвах децата на мои близки, друга си купиха мои познати, а трета стои все още прилежно опакована у дома :-)... Не е лесно човек да прави бизнес в днешно време ха-ха, но тази тема май си иска отделна публикация затова няма да продължавам сега.
















2 коментара: