14.04.2011 г.

Сватбени покани! - 5

Шести вариант

Точно тази картичка сигурно на някой от вас ще ви се стори позната и има защо.Във времето, когато мислих идеите за поканите имаше още две събития, които изискваха моята намеса с изработване на подходяща картичка. Идеята за нея ми дойде много спонтанно и веднага я осъществих, а след това вече знаех, че това е картичката,която искам да пратя на една мила дама, която трябваше да зарадвам за 8-ми март. Идеята ми се прие страхотно и като покана за сватбата, а в същото време и моята братовчедка пък хареса същата тази картичка за подарък за своята майка (моята леля). И така накрая зарадвах няколко човека, а за мен няма нищо по-хубаво от това :-). Всяка една бройка е изработена с много внимание и се надявам никой да не се сърди, че неговата картичка не е единствена - но ако погледне човек от друг ъгъл май всяка една е единствена, защото колкото и да се опитваме да повторим едно и също нещо съвсем точно, то просто няма как да се получи.

В тази картичка съм ползвала идеята за цветята направени с помоща на бордюрен пънч,която ви споделих преди няколко публикации:-). http://kornishonka-handmade.blogspot.com/2011/03/blog-post_5369.html
Както и в първия вариант на покана, която ви показах и тук съм правила текстура на рози, но този път със златна ембос пудра и след това съм оцветила допълнително с 3 вида мастило.



12 коментара:

  1. И тези покани са много красиви! Печата с розичките е много нежен, а твоите цветя са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  2. Всички покани, които видях досега, са просто прекрасни. Справила си се перфектно!

    ОтговорИзтриване
  3. Този модел ми стана любим,чудесен е!

    ОтговорИзтриване
  4. Направо ни разби с тези разкошни покани! Всичките ти модели са просто великолепни!

    ОтговорИзтриване
  5. Корни и тези са прекрасни както и предишните. Много ми харесаха като акцент лилавите цветенца.Предполагам,че са готови и бих искала да знам от къде си ги взела,защото са с много сладки тичинки...ако не е тайна, разбира се!

    ОтговорИзтриване
  6. Много оригинални покани. С леко викториански привкус и много романтика :)

    ОтговорИзтриване
  7. Великолепни! Много оригинална идея за използваш пънч за листенцата!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ви за чудесните коментари! Аз също много съм доволна от резултата, но за мен е много важно и вашето мнение, защото все пак сте креативни дами,които разбирате от красиви неща и не само това, но самите вие правите такива. Благодаря ви :-)
    Христовица разбира се, че не е тайна откъде са цветенцата хи-хи. Виждала съм ги в два английски сайта. Моите ги поръчах от единия, но после видях, че ги има същити и в другия и то май на по-добра цена. Ето това е http://www.mulberrycraftsuk.co.uk/cherry-blossom-92-c.asp

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте! Предстои ми да се омъжа през юни и съм в трескаво търсене на сватбените нещица. Прегледах стотици сайтове, но никъде не видях "моите" покани, докато не открих Вашия блог. Поклон пред таланта Ви! Правите уникални неща! Ако не е много нахално, бихте ли споделили цената на едно такова бижу?

    ОтговорИзтриване
  10. Здравей nhh, не е нахално да питате за цена, това си е съвсем в реда на нещата :-). Предстои ми скоро да си направя и отделна страничка в интернет с цените на нещата,които изработвам но ще ми е нужно още малко време за това. За да не пиша километричен коментар с всички обяснения по темата ако искаш ми остави мейл на който да ти пиша подробно, а ти може да ми пишеш на korneliia_h@abv.bg. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Великолепные работы! А Ваши цветочки меня просто в восторг приводят!

    ОтговорИзтриване