15.04.2011 г.

Сватбени покани! - 6

Седми вариант

Това са последните 10 покани от всичките 60 броя, които направих :-). Схемата също е позната, но това е съвсем умишлено и то по желание на бъдещата булка :-). Съвсем в началото на нашата кореспонденция, когато се опитвах да разбера какъв стил картички предпочита тя ми даде пример с няколко мои картички и на първо място беше тази със снежинките: http://kornishonka-handmade.blogspot.com/2010/12/blog-post_28.html. Разбира се нямаше как да оставя снежинките, но като цяло идеята беше да запазя схемата, да има воал и задължително мъниста. Тогава мислейки как да постъпя направих белите цветя с вплетеното цвете от мъниста и така се получи това, което виждате като резултат.





Остават ми само мъничко работа и всички покани ще отпътуват при поръчителите. Надявам се да ги харесат също толкова, колкото и на снимките и да останат наистина доволни от моята работа, за да стане предстоящия им празник поне още мъничко по-хубав , по нежен и по слънчев. И да не си помислите, че показах предварително всички покани на своя глава, ще си кажа без бой, че бъдещите младоженци са наистина толкова приятна двойка, че дори ме насърчиха да ги покажа, за да може и друг ако желае да се възползва от моите умения. Благодаря им от все сърце и им пожелавам много благословен изпълнен с много усмивки семеен живот!

9 коментара:

  1. Чудесна работа си свършила!
    Да са живи и здрави младоженците (явно имат вкус) и да им е красив семейния живот!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, Корни! Уникални, нежни, романтични и различни....дано и сватбения им празник е такъв и живота им съвместен, също толкова Класен като твоята работа!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Прелест! Цветята направо ме оставиха без дъх...

    ОтговорИзтриване
  4. Много са красиви, стилни, нежни...Нямам думи

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни, нежни! Цветята са повече от разкошни!

    ОтговорИзтриване
  6. Ох, тези са ми фаворит! Просто приказка!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Много са красиви и нежни!Още веднъж- поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Amazing flowers! And Your cards are so soft and beautiful, I love it :)

    ОтговорИзтриване