12.04.2011 г.

Сватбени покани! -1

Първи вариант

Още преди 2 седмици обещах да напиша тази публикация, но както някой от вас знаят компютъра ми даде отбой и всичките ми планове се отложиха във времето. Така или иначе вече всичко е наред и аз с удоволствие искам да споделя с вас над какво работих последния месец и половина. Едно много мило младо бъдещо семейство хареса моите картички и ми възложи изключително важната задача да изработя покани за предстоящата им сватба. Всички знаят,колко приятно е когато някой харесва това, което творите,а става още по приятно,когато получите и поръчка ;-). А когато поръчката е свързана с толкова важно събитие, като сватба не мога да ви опиша с какво удоволствие започнах и с какво удоволствие работих по всяка една идея. Това на практика е първата ми голяма поръчка и много се надявам да не е последната :-). Но да ви разкажа малко за самите покани. Идеята беше да са разбира се много нежни, да са поне 5-6 различни вида, да не са съвсем стандартни сватбени покани, а да са точно като картички,които ще останат като спомен за получателите. Интересно звучи нали?! Измислих около 10 различни варианта и след като от тях избрахме точно кои са най-близко до желания резултат се започна с работата. Разбира се аз ще ви споделя всички идеи,но първо ще отделя специално внимание на тези,които си избраха младоженците.
Ето това е първия вариант :-)
Бяла основа върху, която съм залепила изработена от мен текстура на рози със сребриста ембос пудра. Отгоре съм сложила релеф и разбира се съм 'поопушила'краищата със синьо мастило. Акцента е голямо бяло текстилно цвете, в което съм вплела цвете от бели синци.



6 коментара:

  1. Невероятни са! Нежни и изящни! Да ти се прииска пак да си направиш сватба. Моите адмирации и искрено възхищение!

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошни са!!! Очаквам с нетърпение да видя и другите модели. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Приказни покани,много аристократични с този сребърен ембос...Очаквам с нетърпение и другите ти публикации.Поздравления,толкова труд и фантазия :)

    ОтговорИзтриване
  4. Хареса ми този начин на оформление на поканата! Много трудоемко както се вижда, но... с чудесен резултат! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Много се радвам, че ви харесват и на вас.Наистина доста труд има по тях, но важното е че бъдещите младоженци много си ги харесаха, а за мен провукацията по изработката беше толкова приятна, че накрая дори не се усетих кога съм ги направила хи-хи.

    ОтговорИзтриване
  6. Ауууу, Нели, прекрасни са - толкова ефирни, нежни...великолепни!

    ОтговорИзтриване