22.04.2011 г.

Дръвче от мъниста

Това дръвче правих преди около 1 месец, но все не решавах да го публикувам, защото имах чувството че е недовършено. Много ми се щеше в основата да има ситни камъчета и горски мъх, но за съжаление неуспях да си намеря нито едно от двете. Така и не намерих място, от където да си купя изкуствен мъх, който на цвят да е наистина като естествен, а този, който си бях набрала есента от едни храсталаци на село - вече свърши. Но няма да се оправдавам :-). В крайна сметка и така дръвчето не е никак зле, но все пак ако ми попадне подходящ материал , за да осъществя първоначалната си идея преди някой да си го е харесал, то съвсем нищо не пречи да го префасонирам и отново да ви го покажа хи-хи.
Ето това е г-н Дърво:-):

Височина: 27 см.
Ширина: 28 см.


4 коментара:

  1. Отново си сътворила нещо вълшебно! Тези дръвчета са ти вече запазена марка- много стилно стои силуетът на дървото във водния знак на снимките.Поздравления и весели празници!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно е! Като живо, сякаш извадено от вековна гора. И наистина с мъх ще изглежда по-автентично. Мога да ти събера и изпратя ако искаш.

    ОтговорИзтриване
  3. Дървото ти е много добро, и именно основата,липсата трева мъх и изпопадали листенца е това, което ме накара да го коментирам. По принцип не си падам особено много по такива мини мънистенски дръвчета, но товаааа, много реалистично, много умерено, много истинско.Поздравления, а самото дърво, е като живо...Браво, наистина!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви момичета (hug).Хубавата новина е, че си намерих точно такъв мъх,какъвто търсех и сега ще мога да си довърша дръвчето. Благодаря ви, че бяхте искренни с мен и споделихте мнението си за мен това е много важно.
    Биляна предложението ти да ми пратиш мъх толкова ми стопли душата.Много ти благодаря миличка, за сега наистинаси намерих мъх - чак не мога да повярвам, че след толкова търсене най-накрая успях, но ако имам отново затрудения ще знам към кого дасе обърна за помощ ;-). Успешен ден ви пожелавам!

    ОтговорИзтриване