22.06.2011 г.

Закачка ;-)

Днешната картичка е от онези проекти, които наистина ме измъчват много докато видят бял свят ха-ха.Козовете по проекта бяха следните: картичката ще е подарък от момиче за любимото момче; той обича компютрите и си мечтае за 'Apple';един от любимите му цветове е оранжевия и последния коз беше свързан с момента на подаряване на самата картичка - посрещане на изгрева заедно :-). Козовете не са никак малко, но са толкова различни, че изпаднах в потрес, когато застанах пред това предизвикателство. Умувах наистина много и накрая реших!!! Щом става дума за любов значи детайлите са важни - трябваше да включа всяка подробност,която ми бе споделена за въпросния човек, за да показва картичката във всяко отношение, че тя не е случайно избрана ;-). Ябълката - разбира се няма начин да се обърка подтекста ;-). Цветовете на ябълката умишлено реших да са в цветовете на дъгата, за да напомнят за момента на подаряване на картичката - началото на новия ден. Отвътре на ябълката сложих за акцент любимия оранжев цвят и разбира се любовния елемент реших да е текстурата с надписи Love. Специално за текстурата имах известни колебания дали да я оставя така небрежно отпечатана или да направя наново плътен хубав отпечатък. Накрая то е ясно какво решение взех,но да си призная все още се питам дали постъпих правилно (blush).


13 коментара:

  1. Невероятна е! Харесва ми как си преплела всички "изисквания".

    ОтговорИзтриване
  2. Уникално сладка картичка, браво Нели!

    ОтговорИзтриване
  3. Много оригинална и интересна картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Стилна и елегантна картичка, каквито са всичките ти торения!Няма как да не се хареса на получателя.Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Много оригинално хрумване за форма и смятам, че си се справила перфектно с изпълнението на всички козове, които си имала! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Много символична е наистина. Харесва ми по- прозрачнатра текстура, харесва ми и че ябълката всъшност има много общо с Любовта, още от АдамЕвовото време:)Единственото, което не разбрах, но твоите думи ми разясниха е връзката с изгрева.Отдавам го само на това, че не разчетох идеята ти за дъга заради подредбата на цветове (при дъгата са по друг начин), но много ми допада асоциацията ти. Наистина проекта ти е чуден. Много личен и с отношение.

    ОтговорИзтриване
  7. Много интересна и оригинална картичка.

    ОтговорИзтриване
  8. Перфектна е, сигурна съм че получателя ще е много доволен!

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ви момичета (hug).
    Le, абсолютно си права, за дъгата и подредбата на цветовете. Използвах думата дъга, заради многото цветове и начина им на преливане, но идеята ми беше по-скоро свързана с идеята за светлина, понеже сам по себе си изгрева е посрещане на слънцето, на това което ни дава топлина, но и най-вече светлина, а дъгата на практика си е пречупване на светлината. Малко шантаво и объркано обяснение и хрумване и аз така го обясних, че дори сама себе си неразбрах, но в него момент така си ги разтълкувах нещата ха-ха. А иначе самия символ на Apple (отхапаната ябълка) има и вариант с дъга (или по-точно комбинация от преливащи се цветове)и за да бъде максимално автентично аз ги наредих по същия начин както е при тях без да се съобразявам с подредбата при дъгата.

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотна идея! Усещат се всички малки детайли :)
    Още като видях картичката (преди да прочета текста) пред очите ми изникна един Apple ;).

    ОтговорИзтриване
  11. Много оригинална! Мисля, че правилно си оставила небрежно отпечатания текст. Харесва ми. :)

    ОтговорИзтриване